Stuntstep onderhoud

Uurtarief stuntstep onderhoud: 40 euro ex. btw. Wij rekenen minimaal 1 uur arbeid en na het eerste uur in stappen van een half uur. Wij zullen altijd eerst een inschatting maken of het de moeite waard is om deze investering te maken op je huidige stuntstep of dat je beter een nieuwe kunt uitzoeken. Heel veel onderhoud kun je vrij simpel zelf doen. Bekijk onze tips waarmee je zelf aan de slag kunt.


Bij DECK013 kun je terecht voor het onderhoud van je stuntstep. Het is verstandig om regelmatig naar het onderhoud van je stuntstep te kijken om te voorkomen dat er onverwachte en gevaarlijke dingen gebeuren tijdens het steppen. Geef je stuntstep regelmatig een onderhoudsbeurt. Wil je zeker weten dat het goed gebeurt dan breng je je stuntstep naar DECK013 en zorgen wij ervoor dat je hem in topconditie terugkrijgt. Wat doen we dan zoal?

  • We halen de stuntstep uit elkaar
  • We maken hem goed schoon
  • We controleren alle schroeven en bouten, maken ze schoon en vetten ze opnieuw in
  • We controleren de lagers en wielen
  • We verwijderen speling waar mogelijk
  • We controleren alle lasnaden
  • Indien nodig zetten we er nieuw griptape, wielen en lagers, handvatten en een nieuwe rem op (in overleg)


Onderstaand enkele foto's van een stuntstep die wij onder handen hebben mogen nemen. Hierbij zijn de wielen, lagers en griptape vervangen en is de stuntstep grondig schoongemaakt en gecontroleerd. Wist je dat er veel verschillende wielen en griptape beschikbaar zijn waardoor je je stuntstep ook nog eens een nieuw uiterlijk geeft. 

Onderhoud voorbeeld

Stunstep demonteren

We halen de stuntstep uit elkaar.

Stuntstep met nieuwe onderdelen

We verwijderen de oude griptape en selecteren samen met jou nieuwe onderdelen.

Stuntstep schoonmaken

We maken de stuntstep goed schoon.

Stuntstep met nieuw griptape

We monteren nieuw griptape op de stuntstep.

Vervolgens zetten we de stuntstep weer volledig in elkaar en lopen alle schroeven en bouten nog eens goed na. We controleren of de stuntstep niet meer rammelt en alles goed vast zit.

Resultaat stuntstep onderhoud

Stuntstep onderhoud resultaat voorkant
Stuntstep onderhoud resultaat achterkant
Stuntstep onderhoud wielen
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan.