Over DECK013

Welkom bij DECK013. Opgericht in 2021 door rasechte Tilburgers en liefhebbers van urban sports. We zijn graag te vinden in het Spoorpark of Reeshofpark om samen met onze kinderen te fietsen, steppen of skateboarden. Met onze voorliefde voor alles wat een deck heeft, werd een eigen shop openen niet langer meer een droom, maar realiteit!

Met onze shop willen we kinderen uitdagen om meer naar buiten te gaan. Hoewel wij ook blij worden van gamen en voetbal, hopen we dat kids nieuwe sporten ontdekken, waar ze hun energie kwijt kunnen en actief plezier maken.

Wij zijn de stuntstep specialist in Tilburg en zorgen ervoor dat jij met de beste kwaliteit producten de show gaat stelen. We hebben een uitgebreid en kwalitatief super goed assortiment. Heb je iets in gedachte dat niet online staat? Vraag het ons en wij kijken of we het alsnog voor je kunnen regelen.

Daarnaast leveren we met trots stuntsteps, skateboards en bescherming bij buitenschoolse opvang (BSO). Lees hierover meer op onze BSO pagina.

Hopelijk tot snel. Go outside & play!

Olaf & Denise 

DECK013

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan.