Reviews DECK013

Wij vinden klanttevredenheid en de ervaringen en tips van onze klanten belangrijk. Daarom vragen we onze klanten om ons een review te sturen als ze hun bestelling hebben ontvangen of bij ons langs zijn geweest. Daarna plaatsen we deze met toestemming op de website. Soms wil de klant hierbij anoniem blijven.

gemiddelde score:
4.9 / 5
⭐⭐⭐⭐⭐

Ervaringen en reviews DECK013

29 juni set wieltjes besteld en een dag later al af te halen. Kreeg meerdere keuzes van afhaalmomenten en toen bleek dat ik afgesproken tijd ook net wel net niet kon halen kreeg ik als antwoord dat het geen probleem was. Eerste keer iets besteld, maar super tevreden!
⭐⭐⭐⭐⭐ Marc, Tilburg - 1 juli 2022


Heel prettig, vriendelijk en professioneel. Ze gaven goede informatie en hielpen mee zoeken naar de perfecte step voor onze dochter van 8 jaar.
⭐⭐⭐⭐ Hélène, Tilburg - 26 juni 2022


Top advies
⭐⭐⭐⭐⭐ R. van Poppel, Hilvarenbeek - 22 juni 2022


Vriendelijke en behulpzame met goede service zeer mooie step gekocht
⭐⭐⭐⭐⭐ Bas, Tilburg - 11 juni 2022


Eerste kontakt gelecht via ap
Zeer snel reaktie
Zodat we een afspraak konden maken
Konden de zelfde dag al langs komen
Zeer Vriendelijk ontvangen
Mooi assortiment
Zat keus in verschillende prijsklasse
Goed advies
Na keus gemaakt te hebben kon zoon lief de deur daar zeer tevreden uit steppen
Heel erg bedankt voor deze mooie aankoop
⭐⭐⭐⭐⭐ D. van der Laan, Tilburg - 28 mei 2022


Top service
⭐⭐⭐⭐⭐ Anoniem, Waalwijk - 6 mei 2022


Super fijn in de communicatie bij de vragen die we hadden! Daarna ook nog eens persoonlijk thuis afgeleverd! Super service!
⭐⭐⭐⭐⭐ L. Corman, Tilburg - 3 mei 2022


Duidelijke website, fijn contact en superservice! Perfect dus!
⭐⭐⭐⭐⭐ Ruben, Tilburg - 18 april 2022


Super vriendelijk en goed geholpen!
⭐⭐⭐⭐⭐ C. Hospes, Tilburg - 14 april 2022


Vorige week een stuntstep voor mijn dochter besteld, diezelfde avond nog af kunnen halen. Step was ook al netjes afgemonteerd. Hier gaat ze veel plezier mee hebben!!!
⭐⭐⭐⭐⭐ van Ierland, Goirle - 12 april 2022


Dank je wel voor het opknappen van onze stuntsteps met nieuwe wielen en grip tape, ze zijn weer als nieuw. Heel erg bedankt DECK013!
⭐⭐⭐⭐⭐ Neva en Iben, Den Bosch - 2 april 2022


Goede winkel ga zo door
⭐⭐⭐⭐⭐ William, Dongen - 26 maart 2022


Het eerste contact was een beetje vreemd, alsof je in een spionagefilm zit. Het verdere verloop was uitstekend! Goede adviezen, goede service, komt zeer betrouwbaar over! Een aanrader dus. Wij wensen deck013 succes met het realiseren van een fysieke winkel.
⭐⭐⭐⭐ Godfried, Tilburg - 20 maart 2022


Hoe top is dit! Na contact over de do's & don'ts van de stepjes ben ik met Finn bij DECK013 langsgegaan. Hij mocht het een en ander proberen en wist meteen welke het ging worden. Deze was niet direct op voorraad, maar ze stonden een paar dagen later al bij ons thuis voor de deur om hem persoonlijk af te leveren.
⭐⭐⭐⭐⭐ Tim, Tilburg - 14 maart 2022


Geweldig geholpen door Deck013 bij het opknappen van step van onze zoon! Hij ziet er weer uit als nieuw! Het was daarnaast een hele fijn persoonlijke enthousiaste service, een mooi bedrijf met een passie en een missie 😀
⭐⭐⭐⭐⭐ M. Smolders, Oisterwijk - 5 maart 2022


Snelle service en nette prijzen. Tevreden!
⭐⭐⭐⭐⭐ Edwin, Dordrecht - 9 februari 2022


Prima website
⭐⭐⭐⭐⭐ B. Cimmermans, Tilburg - 1 februari 2022


Goede ervaring. Mooie stuntstep gekocht voor mijn zoon en advies gekregen over een helm.
⭐⭐⭐⭐⭐ E. Wouters, Tilburg - 22 januari 2022


Bedankt voor de mooie helmen voor onze kinderen.
⭐⭐⭐⭐⭐ Patricia, Kaatsheuvel - 9 januari 2022


Goede nieuwe shop waar SERVICE hoog in vaandel staat. Ga zo door!
⭐⭐⭐⭐⭐ Erwin, Tilburg - 28 december 2021


Dezelfde avond nog gebracht bij ons in Tilburg. Echt super fijn zo vlak voor de kerst tijdens de lockdown.
⭐⭐⭐⭐⭐ Frank, Tilburg - 21 december 2021


Super snel geleverd, kids helemaal happy met hun nieuwe snowboardslee. Deze gaat zeker heel wat uurtjes plezier bezorgen in Lapland!
⭐⭐⭐⭐⭐ M. Swart, Ammerzoden - 16 december 2021


Voor mijn dochtertje en zoontje twee stuntsteps gekocht met uiteraard bescherming! Mooie degelijke steps voor een leuke prijs… Kids zijn er super blij mee. Snelle levering. Mijn volgende bestelling zou ik zeker weer hier doen!
⭐⭐⭐⭐⭐ Jessica, Tilburg - 12 december 2021


Super service, super product en een super gelukkig kind! Thnx!
⭐⭐⭐⭐⭐ S. de Kort, Tilburg - 9 december 2021


Snelle bevestiging en snelle verzending. De bijgevoegde persoonlijke boodschap voor zelfs deze kleine aankoop maakte het helemaal af. Top service!
⭐⭐⭐⭐⭐ Bjorn, Den Bosch - 4 december 2021


Super spullen, goede kwaliteit en snelle levering.
⭐⭐⭐⭐⭐ Linsey, Tilburg - 27 november 2021


Super goede service! Fijn geholpen met een step die nog jaren mee kan gaan. Mijn zoon is er erg gelukkig mee en netjes te woord gestaan met snelle reactie!
⭐⭐⭐⭐⭐ C.Schoonus, Tilburg - 30 oktober 2021


Super steps voor de kinderen gekocht, alles is goed verlopen. Betrouwbaar.
⭐⭐⭐⭐⭐ Femke, Oisterwijk - 10 september 2021


Goed bezig mooie steps
⭐⭐⭐⭐⭐ Willem, Tilburg - 22 augustus 2021

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan.