Buitenschoolse opvang (BSO)

DECK013 is trots leverancier van stuntsteps, skateboards en bescherming voor buitenschoolse opvang(BSO). Wij zorgen ervoor dat er topkwaliteit materiaal beschikbaar is voor de kinderen van gerenommeerde merken.

Ben je op zoek naar een betrouwbare- en kwalitatieve leverancier? DECK013 zorgt ervoor dat je als buitenschoolse opvang het juiste advies krijgt waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van materialen.

DECK013 BSO

Onze missie is om buitenschoolse opvang te voorzien van hoogwaardige stuntsteps, skateboards en bescherming, zodat kinderen veilig en met plezier kunnen spelen. Hierbij houden we een beschikbaar budget scherp in de gaten.

We leveren een bestelling uiteraard volledig gemonteerd bij de buitenschoolse opvang. We adviseren over het onderhoud en staan klaar als er nieuwe onderdelen nodig zijn. We streven naar een langdurige samenwerking en bieden uitstekende service en ondersteuning.

Je komt onze stuntsteps o.a. tegen bij Urban BSO het Spoorpark, Sport BSO Poorter en BSO Klinkers bij het Reeshofpark in Tilburg. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan.