Veelgestelde vragen

Hebben jullie een fysieke winkel?

Je kunt op afspraak bij ons afhalen in centrum Tilburg. Wil je het artikel eerst zien dan is dat uiteraard geen probleem. We zijn zeer flexibel met het afhalen van bestellingen. Vaak kun je ook op zondag en in de avond bij ons terecht! Zo heb je je nieuwe stuntstep of onderdelen bijna altijd dezelfde dag nog in bezit.

Dezelfde dag geleverd – vandaag besteld, vandaag in huis

Wij zijn vrijwel altijd in de mogelijkheid om je bestelling nog dezelfde dag te leveren als je in Tilburg woont. Wil je zeker weten dat je je bestelling dezelfde dag krijgt dan adviseren we je om via WhatsApp even te vragen of het gaat lukken.

Hoe duur is een stuntstep?

We leveren alleen maar gerenommeerde merken en letten daarbij goed op de kwaliteit van de producten. Bij ons koop je altijd een stuntstep die tegen een stootje kan en stevig gebruikt kan worden in het skatepark en op de pumptrack. Meestal begint de prijs rond de 100 euro en ga je richting het pro niveau dat kost een stuntstep rond de 200 euro.

Hoe kies ik de juiste stuntstep voor mijn kind?

We helpen je graag (persoonlijk) met het kiezen van de juiste stuntstep voor je kind. Stuur ons via WhatsApp chat een bericht en we helpen je verder. (06-28989781)

Wat zijn goede stuntstep merken?

Bij DECK013 verkopen we alleen maar goede merken stuntsteps. Denk daarbij aan Blunt, Madd Gear, CORE, Crisp, Grit etc. Het zijn allemaal premium merken met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van producten volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Monteren jullie stuntsteps?

Als je een stuntstep bij ons koopt en we komen hem persoonlijk bij je bezorgen of je haalt hem bij ons op dan is deze altijd (gratis) gemonteerd. We zorgen ervoor dat je direct kunt genieten van je nieuwe stuntstep en dat deze volgens de hoogste eisen in elkaar is gezet.

Wie levert mijn bestelling?

Als je in Tilburg woont bezorgen we je bestelling persoonlijk bij je thuis. Dit doen we vaak al op dezelfde dag in de avond. We versturen onze bestellingen wereldwijd met PostNL.

Garantie?

Op al onze producten is de fabrieksgarantie van toepassing naast de wettelijke garantieperiode. Onze producten behoren geen gebreken te vertonen in de verwachte levensduur bij normaal gebruik.

Geen recht op garantie:

Op slijtage onderdelen zoals lagers, wielen, compressiesysteem, griptape, handvatten, kettingen etc. is de garantie niet van toepassing.

Schade door impact.

Schade ontstaan door incorrect gebruik, misbruik of verwaarlozing.
Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan.