Onze visie

DECK013 richt zich op het plezier en welzijn van kinderen. Door deze twee te combineren, is het niet moeilijk om een gezonde levensstijl te stimuleren. Wij vinden dat kinderen uitgedaagd mogen worden om naar buiten te gaan. Hoewel wij ook liefhebbers zijn van gamen en old school voetbal, hopen we dat kinderen nieuwe stoere sporten ontdekken, waar ze hun energie kwijt kunnen en actief plezier maken!

Tilburg
Met onze winkel richten we ons op Tilburg en omgeving. Wij geloven in de kracht van lokale speciaalzaken waar advies, service en klantgerichtheid de boventoon voeren, met een aanbod van goede merken dat met liefde en passie is uitgezocht.

Reduce & Reuse
Duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat proberen we terug te brengen in de kwaliteit van de producten die we inkopen, maar ook met het verzenden daarvan. Al het verpakkingsmateriaal dat wij binnen krijgen, zullen we daarom proberen te hergebruiken als verzendmateriaal. Dat betekent dat je lang niet altijd een splinternieuwe verzenddoos krijgt, maar het gaat uiteindelijk om de inhoud van je pakket toch? Zo draag je meteen een steentje bij aan het milieu en kun je nog lang genieten van de buitenlucht.

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan.