stuntstep, tilburg -

Kruikenstad stuntstep van DECK013

Dat DECK013 trots is op Tilburg is een feit. We hebben er niet voor niets voor gekozen om 013 in onze naam te gebruiken. Als echte Kruikenzeikers vieren we dan ook graag carnaval in Kruikenstad. En daarom leek het ons tof om een echte DECK013 Kruikenstad stuntstep te maken. Custom made, in carnavalskleuren en slechts 1 exemplaar in heel de wereld. 

Maar hoe maak je nu een typische Kruikenstad stuntstep? We gebruikten een mat zwarte Longway Adam stuntstep als basis. Daarna begon de zoektocht naar de beste combinatie van onderdelen wielen, griptape en handvatten in de kleur groen en oranje. 

Geen probleem, want onze leveranciers hebben een ruim aanbod in de tofste kleuren. Bestellen dus! Maar... we misten nog iets, iets typisch carnaval en echt Tilburgs. Een embleem natuurlijk! Een symbool dat staat voor Tilburg, het wapen van de stad, maakt deze Kruikenstad stuntstep echt af. 

Wij zijn trots op het resultaat, dus een foto bij het Kruikenstad kunstwerk (bij het station) was de perfecte plek voor een shoot. Daar mag je mee gezien worden! 

💚 🧡

Kruikenstad stuntstep DECK013
Kruikenstad stuntstep DECK013
Kruikenstad stuntstep embleem DECK013

Wij gebruiken analytische cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden en we gebruiken functionele cookies om jouw voorkeuren op te slaan.